Forum Discussion
Chodzi o zapis gry jak grałam to zawsze zapisywałam grę tak jak na komputerze i potem tym zapisem dalej się wchodzi do gry i teraz bym chciała go skasować ponieważ użyłam kodu ktury mi zepsuł grę i teraz nie mogę przełączać w relacjach rodziny nie przeskakuje mi z lewej na prawa po tym kodzie i dflatego chciałam ta grę skasować i zacząć grać od nowa bez kodów a propo czy rozpoczęcie na nowo tej gry zlikwiduje ten problem czy będzie trzeba coś jeszcze zrobić?
@kosmitka214
Na ekranie głównym wybierz Moje gry i Aplikacje (Programy)
Podświetl grę, naciśnij przycisk Menu na kontrolerze, a następnie wybierz Zarządzaj grą i dodatkami.
Zaznacz "Zapisane dane", wybierz swój tag gracza, a następnie wybierz "Usuń wszystko", aby usunąć wszystkie zapisy (lokalne i w chmurze) dla tej gry- aby usunąć uszkodzone dane zapisu
Uruchom ponownie konsolę.
Nie jestem pracownikiem EA
- 5 years ago
Jest tylko opcja usuń z konsoli i usuń wszędzie i pisze ze jak wybiorę usuń wszędzie to spowoduje nieodwracalne usunięcie wszystkich moich danych dotyczących gry lub aplikacji i jeśli aplikacja ma dostęp lub wspoluzytkuje zapisane dane z innymi wersjami lub grami albo aplikacjami po usunięciu te dane także mogą zostać skasowane to co mam wybrać żeby znów czegoś nie popsuć?
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@kosmitka214
Jesli po wejsciu w Zarzadzaj grą i dodatkami masz opcje "Saved Data" (Zapisane dane) i dalej opcje Usuń wszystko to usunie twoje sejfy i ewentualnie bibliotekę.(Obiekty w bibliotece mozesz zabezpieczyc wysylając je do Galerii gdzie zostaną przechowane pod profilem w twoim katalogu)
Te ostrzezenie raczej dotyczy takich gier gdzie zapisuje sie w chmurze punkty i osiagniecia gracza. (dostep do odblokowanej broni, czy czarów ) ktore gracz rzeczywiscie straci w wypadku gier wojennych. Simsow to nie dotyczy. - EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @kosmitka214
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy 🙂
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 22 hours ago
Jak to wyłączyć?
Solved2 days ago