Forum Discussion

kosmitka214's avatar
3 years ago
Solved

Jak spełnić pragnienie niechluja the Sims 4

Witam mój dom ma cechę niechlujny i chce przebywać w brudnym otoczeniu dlatego przestałam sprzątać dom i narobiłam niezłego bałaganu w jednym z pokoi sterty ubrań tależy śmieci ale kiedy każe mojemu Simowie tam przebywać jakiś czas jakoś na niego to wogule nie działa i pragnienie pozostaje nie spełnione pozostali domownicy mają dość takiego bałaganu a mój niechluj niestety na taki widok podchodzi nie wzruszenie czy ja coś robię źle? czy to za niska poprzeczka dla sima z tą cechą? czy też jakiś błąd bo nie wiem już sama jak długo mam czekać na jego reakcje by pragnienie się wypełniło proszę o odpowiedź pozdrawiam 

• Narayen's avatar
    Narayen
    3 years ago

@kosmitka214 @kreatora  Witajcie.

Raczej nic z tego może nie wyjść, jak sama cecha wskazuje "Niechlujny", takie simy lubią przebywać w bałaganie, nie przejmują się takim otoczeniem i tym samym nie będzie miał negatywnego nastrójnika, spróbuj na ten czas zmienić cechę z niechlujnego na np. schludny - Powinno go to ruszyć i dostanie negatywny nastrójnik.

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @kosmitka214

Sterty ubrań czy nie wpłyną na sima - wpłynie kałuża wody po awarii kranów , czy zepsute jedzenie na talerzu.
    Czy u innych domowników występują negatywne nastrojniki związane z bałaganem, a u niego nie?
    Czy chodzi ci tylko o wywołanie nastrojnika. czy to jest czesć jakiejś aspiracji zwiazanej z dodatkiem "Wielkie Porządki"?
  • Chodzi mi o wywołanie negatywnego nastrujnika u sima który ma cechę niechlujny i ma pragnienie przebywania w brudnym otoczeniu u innych simów jest negatywny nastrójnik ale u tego jednego sima nie ma a powinien po wejściu do takiego pomieszczenia źle się tam czuć 

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    3 years ago

@kosmitka214 @kreatora  Witajcie.

Raczej nic z tego może nie wyjść, jak sama cecha wskazuje "Niechlujny", takie simy lubią przebywać w bałaganie, nie przejmują się takim otoczeniem i tym samym nie będzie miał negatywnego nastrójnika, spróbuj na ten czas zmienić cechę z niechlujnego na np. schludny - Powinno go to ruszyć i dostanie negatywny nastrójnik.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 17 hours ago