Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
9 months agoJak napisać listę marzeń w The Sims 4
Cele listy marzeń można tworzyć na kilka sposobów. Jeśli chcesz ustawić cele swojego Sima, przygotuj go do utworzenia listy marzeń przy użyciu komputera lub dziennika. Możesz też pozwolić grze automatycznie ustawiać cele listy marzeń. Są one tworzone w trakcie rozgrywki. Kiedy gra automatycznie tworzy cele z listy marzeń, są one oparte na rodzaju Sima, używając jego cech, aspiracji, kariery, związków i stylu życia.
Jeśli postanowisz stworzyć cele Sima, korzystając z komputera lub dziennika, dostępne będą trzy interakcje z listy marzeń:
- Zapisz cel: Przypisze Twojemu Simowi cel zależny od jego związków, osobowości, cech i aspiracji. Opcja ta będzie wyszarzona, jeśli lista marzeń Twojego Sima jest już pełna.
- Wyrzuć listę marzeń: Wyczyści wszystkie cele z listy marzeń Twojego Sima. Opcja ta jest widoczna tylko wtedy, gdy Twój Sim ma już cele na swojej liście marzeń.
- Zapisz cel z kategorii: Daje Ci to nieco większy wybór, który cel dodać do listy marzeń Sima. Będziesz mieć możliwość wyboru pomiędzy mniejszymi podkategoriami, takimi jak „Chcę przygody”, Chcę mieć wspaniałą rodzinę lub „Chcę tworzyć”. Wybranie jednej z tych opcji spowoduje ustawienie celu dla Twojego Sima z tej kategorii.
- Zapisz idealny cel: Aby napisać konkretne cele, Twój Sim musi mieć trochę dodatkowego doświadczenia życiowego:
- Weź udział w spotkaniu Anonimowych Umarlaków. Znajdziesz je w ruinach dzielnicy Żałobna Dolina w Ravenwood. Spotkania odbywają się w każdy poniedziałek, środę i piątek w godzinach od 18:00 do 23:00 lub w każdy wtorek i czwartek od 10:00 do 16:00.
- Niedawno był świadkiem śmierci innego Sima.
- Posiada cechę „Ścigany przez śmierć”.
Na przykład, jeśli Twój Sim ma cechę „Romantyk”, jest bardziej prawdopodobne, że zdobędzie cel z kategorii „Chcę to zrobić!”
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 4 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 2 days ago