Forum Discussion

Poofsg's avatar
4 years ago
Solved

Jak usnąć dodatek Miejskie życie z gry The Sims 4

Witam wszystkich. Potrzebuję usunąć z gry The Sims 4 dodatek "Miejskie życie". Nie przypadł mi do gustu. Nie będę rościł żadnych pretensji do zwrotu środków za zakupiony pakiet. Potrzebuję go usunąć. Bardzo prosze o poradę jak to wykonać.

• @Poofsg

Sprawdź czy to bedzie działac jesli to wpiszesz bez zadnych pauz między słowami - skopiuj to tutaj na dole i wklej do Origin, nastpnie to zatwierdź
    -disablepacks:EP03

Jesli i to nie bedzie działać idź do folderu Origin Gams - znajdziesz go w Pliki Progranów (x86) - otworz ten follder , nastepnie otworz folder The Sims4 i recznie wywal do kosza folder o nazwie EPO3

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago

@Poofsg

Otworz Origin, kliknij prawym myszy na okładke TS4 i wybierz Wlaściwości
    Nastepnie otworz: Zaawansowane opcje uruchomienia.
    W czystym Polu agrumentów wiersza poleceń wpisz dokladnie to co nizej:
    -disablepacks: EP03

Musisz miec jednak swiadomość ze Oriign bedzie ci ten dodatek znowu właczał przy okazji kazej aktualizacji i bedizesz musial to co wyzej powtarzać.

• Poofsg's avatar
    Poofsg
    4 years ago

Wypróbowałem, ale niestety nie działa. Nadal dostępne San Myshuno i reszta z dodatku.....

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @Poofsg

Sprawdź czy to bedzie działac jesli to wpiszesz bez zadnych pauz między słowami - skopiuj to tutaj na dole i wklej do Origin, nastpnie to zatwierdź
    -disablepacks:EP03

Jesli i to nie bedzie działać idź do folderu Origin Gams - znajdziesz go w Pliki Progranów (x86) - otworz ten follder , nastepnie otworz folder The Sims4 i recznie wywal do kosza folder o nazwie EPO3

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @Poofsg 

Jeśl wskazówki od @kreatora okazały się pomocne nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi jako rozwiązanie. 🙂

• Poofsg's avatar
    Poofsg
    4 years ago

Miałem awarię komputera i dopiero wczoraj wrócił z gwarancji. Proponowane przez Ciebie ostatnie rozwiązanie  - " bez żadnych pauz między słowami  przy wpisywaniu  -disablepacks:EP03

u mnie zadziałało. Dziękuje bardzo za pomoc :-)

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 5 hours ago