Forum Discussion

SparkyPancakes's avatar
3 years ago
Solved

jak zmienic jezyk z czeskiego na polski

Niewiem czemu ale kiedy zainstalowalam the sims 4 na nowym uzadzeniu to mi sie jezyk ustawil na czeski kiedy zawsze bylo po polsku. Zobaczylam otpowiedzi jak zmienic jezyk na origin ale nie na nowym EA app.

• @SparkyPancakes

Niestety na tym nowym EA Ap wciaz nie ma opcji zmiany jezyka takiej jaka jest na Origin.
    Co jedynie moge doradzic to wyloguj sie z EA ap albo wrecz to odinstaluj, pobierz Origin stąd zaloguj sie w nim na swoje konto (dane twojego konta takie same jak na EA ap) i zmień jezyk w Origin (w zaawansowanych opcjach uruchomienia gry)
    https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @SparkyPancakes

Niestety na tym nowym EA Ap wciaz nie ma opcji zmiany jezyka takiej jaka jest na Origin.
    Co jedynie moge doradzic to wyloguj sie z EA ap albo wrecz to odinstaluj, pobierz Origin stąd zaloguj sie w nim na swoje konto (dane twojego konta takie same jak na EA ap) i zmień jezyk w Origin (w zaawansowanych opcjach uruchomienia gry)
    https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download

• Kaze721's avatar
    Kaze721
    3 years ago

@kreatoraWystarczy odinstalować grę i zrobić to ponownie. Przy kliknięciu w pobierz wyskakuje komunikat przed instalacją i jest tam możliwość zmiany języka na polski lub dowolnie inny. Ja sam dziś po formacie komputera już nie instalowałem orgina, a tą nową aplikacje EA Ap i sama mi wykryła oraz ustawiała na polski. Zdaje mi się że po prostu kolega wyżej coś źle poklikał i stąd ma problem. Chyba że klucz miał do wersji czeskiej i stąd mu automatycznie ustawia na ta wersje. W każdym razie ja nie zauważyłem żeby był jakiś problem z ustawieniem wersji PL.

• @SparkyPancakes A co jeśli nigdy nie miałam mówię zaintalowanego klucza czeskiego a od momentu przeinstalowania na ea app to się zgrywa po polsku mimo że się wybiera polski

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 46 minutes ago