Forum Discussion
wyloguj się,a później zaloguj(mi tak się udało)😉
Mi pisze: Wylogowanie z Origin niemożliwe, ponieważ trwa aktualizacja The Sims 4
- kreatora7 years agoHero (Retired)@XxYulqxXyt
Odinstaluj Origin recznie w opcji Dodaj/Usuń programy, Nastepnie wylącz swoj antywirusowy Windows Defender. Defender Windowsa ostatnio zaczął blokować pliki Origin w Win10 w niektorych komputerach.
Pobierz najnowszy Origin stad
https://www.origin.com/usa/pl-pl/store/download
i klikajac na niego zainstaluj.
Potem klikajac prawym myszy na ikonke Origin wybierz "Uruchom jako Administrator"
Zaloguj sie i na Origin w bibliotece gier kliknij prawym myszy na TS4 i wybierz aktualizuj
Po akualizacji i sprawdzeniu czy grę mozna uruchomić mozesz juz włączyc z powrotem Defendera
Nie jestem pracownikiem EA- danuta7207 years agoHero+
Jeżeli masz jakieś mody w grze to koniecznie wyjmij na pulpit komputera folder Mods i na razie nie dodawaj go do gry. Wszystkie modyfikacje zawierające skrypty obecnie są zepsute i mogą zepsuć grę, a także uniemożliwić poprawne pobranie aktualizacji.
Jeżeli zdecydujesz się na odinstalowanie Origin to zanim go ponownie zainstalujesz, najpierw przeczyść komputer programem Cleaner, a następnie zrestartuj go. Jeżeli tego nie zrobisz, to resztki plików, które zawsze pozostają w komputerze po odinstalowaniu programów, spowodują, że nowo zainstalowany Origin nie będzie działał poprawnie.
Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.