Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Kod aktywacyjny do dotaktku psy i koty nie działa

Witam, mam pewien problem. Kupiłam wczoraj w sklepie the Sims 4 + psy i koty (mam na myśli grę w pudełku ) . Powinna być w niej wersja podstawowa gry oraz dodatek psy i koty. Zainstalowałam Orgin i założyłam konto, udało mi się też zainstalować podstawową wersję gry, a kod który miałam podany w pudełku zadziałał. Gra podstawowa działa normalnie, jednak gdy próbowałam zainstalować dodatek psy i koty wyskakuje mi powiadomienie, że kod który wpisuje jest błędny, mimo że wpisuje kod znajdujący się w pudełku , tuż pod kodem do gry podstawowej ( który zadziałał). Oczywiście szukałam błędów we wpisaniu wiele razy, ale ich nie było. Co powinnam zrobić?

2 Replies

• Hej,

W tej sytuacji konieczny będzie bezpośredni kontakt z pomocą EA. Doradcy będą mogli dokładnie sprawdzić Twój klucz aktywacyjny.

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Hej 🙂

Spróbuj rozwiązania z TEGO wątku. Mi się udało i kod zadziałał. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts