Forum Discussion

lukash42's avatar
4 years ago

Kod Produktu The Sims 4

Witam.

Jakiś czas temu kupiłem dziecku grę The Sims 4 w wersji pudełkowej. Pierwotnie zainstalowałem grę na swoim laptopie a dziś chcę ja zainstalować na komputerze dziecka i tu pojawił się problem bo kod produktu już zużyłem. Na jego komputerze loguje się na to samo konto które założyłem do gry na laptopie. Myślałem że jak wejdę na to samo konto to kodu nie będzie wymagało ale się pomyliłem.

I co mam teraz zrobić?

Edit. Gdy wybierałem opcję "wykorzystaj kod produktu" pojawiał się komunikat że kod został wykorzystany. Ale gdy gra się pobrała przez aplikację Origin to uruchomiła się normalnie. Nie rozumiem o co chodzi.

Pozdrawiam Łukasz.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago

@lukash42

Kod raz uzyty wygasa i nie moze byc użyty po raz drugi.
    Prawidlowo pobiera sie grę wlasnie z konta z biblioteki Origin. Jesli ty juz nie uzywasz tego konta na swoim komputerze to nie widze problemu. Nie musisz odinstalowywać Origin  - wystarczy ze nie bedziesz sie na to konto logował

Problem powstanie dopiero gdy i ty masz te same konto na swoim komputerze ze swoją inną grą i zechcecie byc na tym samym koncie w tym samym czasie dnia, bo jednocześnie nie mozecie uzywac tego samego konta. Musicie ustawić rózny czas dnia bycia na koncie dla kazdej osoby jesli chcecie grac w swoje gry.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,321 PostsLatest Activity: 6 hours ago