Kupione dodatki nie działają
Kupiłam sobie dziś pakiet z EA app Dodatek licealne lata, zjedzmy na mieście i Wieczór na kręgielni akcesoria. Mam dużo pobranych modów i fakt w pierwszej kolejności po zakupie nie wyłączałam ich i może to był błąd. ALE, początkowo tuż po zakupie nie było w ogóle tych kupionych dodatków widocznych w EA app, jakby w ogóle nie zostały zakupione. Po uruchomieniu gry wyskoczyło powiadomienie, że te właśnie dodatki się pobierają i dostane powiadomienie, jak się pobiorą. Wyszłam więc z gry by na spokojnie się pobrały. Po ponownym wejściu do gry, dodatki te nie działały. Zaznaczę, że inne dodatki które już mam od dawna normalnie działały. Gdy chciałam wejść do świata z dodatku Licealne lata, wyświetlało się, że zawartość nie została pobrana. Więc wyłączyłam mody i wyszłam z gry, wyrzuciłam wszystkie mody z folderu "mods", odinstalowałam te kupione dodatki i zainstalowałam ponownie. No i nadal to samo. Próbowałam korzystać w ea app z opcji "napraw". Też nie działało. Pomyślałam, że odinstaluje te nowe dodatki i naprawie grę bez nich, po czym po kolei zainstaluje - tez to nie pomogło. Resetowanie komputera też nie pomogło XD Próbowałam znaleźć opcję "wyczyść pamięć podręczną" w EA app, jak i w windowsie zgodnie z tutorialem podanym na jednym z ogłoszeń tu na EA forums, ale tego to już w ogóle nie mogłam znaleźć. Ogólnie wszystkie mody, jak i te dodatki z EA działały, oprócz tych nowych zakupionych. Nie wiem co mam robić ;c pomocy
Okej, znalazłam sedno problemu. Dodatki były dezaktywowane i aktywowałam je na stronie głównej w grze -> rynek -> mój zbiór -> wybór pakietów -> zaznaczyłam dezaktywowane -> potwierdź. I wszystko działa :D