Linie na szyi sima - błędy skóry w the sims 4
Witam,
mam takie pytanie i nie mogłem znaleźć w odpowiedzi w sieci. Co najwyżej do the sims 3. Żeby nie było nie mam modów zainstalowanych. Gra czysta zainstalowana po formacie systemu, który i tak musiałem zrobić. Wracając zauważyłem błąd graficzny u sima, a jest nim linia na szyi. Kombinowałem ile mogłem w ustawieniach gry, usuwałem grę, naprawiałem. Szukałem również pomocy w sieci. Po formacie systemu i zainstalowaniu gry na czystym systemie. Wiem że nie jest to błąd związany z moim sprzętem, a coś z grą. Dodam że nie mam wszystkich dodatków, tych dużych czy też małych.
Tak czy inaczej do sedna sprawy. Zauważyłem że po dodaniu simce paznokci pojawia się linia na szyi. O dziwo wcześniej tego nie zauważyłem, więc nie było czegoś takiego. Miałem co prawda moda wgranego ale takowego błędu nie było. Dopiero po tym jak przerabiałem wygląd sima zmieniając im również kolor skóry pojawił się ten błąd. Tak więc postanowiłem na czystej grze sprawdzić swoją postać z galerii i nadal ten błąd się pojawiał. Pomyślałem że skoro modyfikowałem wygląd sima na wgranych modach, to może to winna moda. Tak więc nie ściągałem już z galerii swojego sima, a sprawdziłem na czystej grze bez moda i z tego co widać to winna gry.
Nie mam dodatku związanego z paznokciami, a mam te podstawowe. Więc pytanie czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązać? Oraz czy EA wie o tym błędzie i czy go naprawiają. Bo sądzę że ma to związek z ostaniom aktualizacją skoro wcześniej tego nie miałem i ma to właśnie związek z paznokciami. Bez paznokci simka ma normalną szyje bez tej linii.
Załączniku dołączam screen. Sami sobie zobaczcie.
Pozdrawiam.
Z góry przepraszam jeśli takowy wątek się pojawiał. Wpisywałem tu różne słowa i takowego tematu mi nie znalazło.