7 years ago
Mam Problem z grą the SIMS 4
Witam was bardzo serdecznie. Mam BARDZO ważny problem. Mianowicie za każdym razem gdy gram w sims'y nie mogę oddać zwierząt do adopcji ani na sprzedaż. Wtedy gra przestaje mi odpowiadać i nic nie ...
Nie mozesz zatudnic ogrodnika jesli nie masz roslin posadzonycn na poziomie gruntu. Jesli trzymasz je w donicach na tarasie czy w szklarni gra nie uzna tego za ogród i ogrodnik nie przyjdzie.
Rowiazanie jest takie - zeby gra uznala ogrod za zabezpieczony przed zmianami pory roku wystarczy go okryc dachem na słupach, nie musi byc ścian, a rosliny i ul moga byc na poziomie gruntu. Trochę nierealistyczne ale tak to działa. Wtedy ogrodnik sie zjawi,
Jesli chodzi o zwierzeta do adopcji to winne moga byc mody . Zeby to sprawdzic wyjmij folder mods na pulpit , gra utworzy nowy pusty po wlaczeniu , nastepnie usun recznie z folderu gry w Dokumentach foldery cache, cachestestr, i plik localthumbcache.package czyli pamiec podreczną w ktorej mogly sie zapisac bledy gry spowodowane modami.
Napraw gre na Origin i sprawdz czy dalej masz problem z adopcja.
To moze byc bug gry ale jak na razie jestes jedyna osoba z takim bugiem i nalezy wykluczyc wszystkie inne opcje.
Nie jestem pracownikiem EA . Pomagam innym graczom jako gracz