Forum Discussion

kendrakendralska's avatar
3 days ago

market

nie działa mi market, jak wchodze w gre i pojawia sie jakies powiadomienie po klinnieciu "chck it out" lub czegos podbnego przenosi mnie do marketu, ale ekran jest cały granatowy, jak probuje wrócić na stronę głowną, ta również jest granatowa i nie mam mozliwosci niczego kliknac, musze restartowac gre. Ponadto jak probuje wejsc w market to zakładki na górze sa baaaardzo pomniejszone (niemal nieczytelne), jak prbuje wybrać jakąś opcję ładuje się bez końca i albo udaje się ją zamknąc albo muszę resetować grę. chciałabym móc pobierać niekótre zawartości, a jest to absolutnie niemożliwe. Proszę o pomoc

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej kendrakendralska​ 

Na początek sprawdź proszę ustawienia skali interfejsu w opcjach gry i, jeśli zostały zmienione, spróbuj przywrócić ją do wartości domyślnej. 

Jeżeli grasz na PC lub Macu i korzystasz z modów albo zawartości CC, spróbuj również uruchomić grę bez nich i ponownie wejść do Marketplace’u. 

Jeśli korzystasz z EA app, warto też naprawić pliki gry oraz wyczyścić pamięć podręczną aplikacji EA. Następnie uruchom grę ponownie i sprawdź, czy Marketplace nadal ładuje się bez końca albo wyświetla pusty, granatowy ekran.

Jeżeli problem nadal będzie występował, napisz, proszę, na jakiej platformie grasz i dodaj też zrzut ekranu pokazujący pomniejszone zakładki w Marketplace. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,869 Posts