Forum Discussion

aamelqa's avatar
6 years ago
Solved

Moi Simowie mają zamiast ubrań dziwne znaki zapytania oraz czerwono-białe plamy.

Dzień dobry! Dzisiaj gdy weszłam na Origin pokazała mi się nowa aktualizacja do gry The Sims 4. Zainstalowałam ją i gdy weszłam do gry na stronie głównej zamiast normalnych ikonek dodatków, pakietów...
  • kreatora's avatar
    6 years ago
    @aamelqa

Otwórz Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę TS4 - opcja "Napraw"
    Musisz odczekac az Origin skończy sprawdzać wszystkie pakiety jakie posiadasz.
    Jednak jesli masz jakiekolwiek mody w grze grze wysuń folder mods myszką na pulpit z folderu gry. Usun takze z folderu gry plik localthumbcache.package oraz wszyetkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po właczeniu
    Nastepnie napraw grę jak opisano wyżej.
    Wlacz gre i sprawdź czy nadal masz ten bład.
    Jeśli błąd zniknąl przeklejaj po kolei swoje mody i CC z pulpitu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy błąd nie wrócił . Skript mody sprawdzaj po jednym,ale jeśli masz dużo CC (ubrania, wlosy, skiny) podziel je na mniejsze podfoldery po 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery kolejno.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 19 minutes ago