Hej @Zuziabialek
Kamera TS3 u mnie w grze działa bardzo dobrze, na co dzień buduję dużo domów i nie mam problemów z tą kamerą. Bez problemu mogę obracać dom/działkę/obiekty podczas budowy. Kamera TS3 umieszczona jest na myszce, więc jeżeli masz z nią problem to jego przyczyną może być uszkodzona/zużyta/starta myszka.
Działkę obracamy scroll-em myszki, przytrzymując go, a następnie delikatnie obracamy działkę wokół jego osi.
Obiekty (np. meble) obracasz lewym klawiszem myszki. Jeżeli chcesz jej przenieść poza siatkę to dodatkowo wciskasz klawisz ALT.
Przed rozpoczęciem budowy zalecane jest wpisanie kodu bb.moveobjects (chyba, że masz w grze mod BBB, wtedy nie wpisujesz tego kodu).
Przyczyną problemu mogą być także zepsute mody/CC. Jeżeli masz je w grze to sprawdź ich aktualizacje (sprawdź mod BBB autorstwa TwistedMexi, oraz meble CC). Potem sprawdzaj inne mody/obiekty CC, gdyż każdy z nich jeżeli jest zepsuty, może być przyczyną wszystkich błędów gry.
Zapoznaj się również z poradnikiem Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj jego wskazówki.