Malka2929New Novice1 hour agoNie działa kod na punkty satysfakcjiNie wie ktoś może czy zmienił się kod na punkty satysfakcji mi nie chce działać i relacje bardzo szybko spadają simom
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,713 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,713 Posts
Recent DiscussionsWolne działanie gry Moja gra po prostu strasznie się baguje. Cas działa wolno, myszka nie nadąża za ruchem choć nawet da się edytować sima , gorzej jest w trybie budowania i życia. Każdy ruch ekranu zajmuje wieczność ni...Nie działa kod na punkty satysfakcji Nie wie ktoś może czy zmienił się kod na punkty satysfakcji mi nie chce działać i relacje bardzo szybko spadają simom Simowie zawieszają się tylko na konkretnych parcelach Hej, od czasu lutowej aktualizacji niektórzy moi Simowie zawieszają się podczas wykonywania zadań. Dzieje się tak tylko na niektórych parcelach mieszkalnych, więc dotyczy tylko niektórych rodzin. Gra...Brak dodatków Wlasnie mam ten problem. jezeli chodzi onazwe zostala ona zmieniona na inna. wiem ze tomoje konto poniewaz sa tam moje rodziny lecz dodatkow brak. Suwaki modyfikacji makijażu nie działają przy przesuwaniu w lewo Hej! W CAS w makijażu, niezależnie od rodzaju czy to usta, czy cienie do powiek, nie działają 3 suwaki przy przesuwaniu w lewo: odcień, nasycenie i jasność. Jedynie nieprzezroczystość działa w pełni....