6 years ago
Nie działają mi mody
Wszystko robię dobrze. Przekładam pobrane mody do folderu mods i nic. w grze ich nie mam mimo włączonej zawartości zmodyfikowanej. pokazuje mi, że nie mam żadnej zawartości. Ktoś wie jak rozwiązać pr...
Zrobiłam to co napisałeś ale mod nadal mi się nie pokazuje. Próbowałam jeszcze z innymi i też nie działą.
A możesz napisać, jaki konkretnie nie działa Ci mod? 🙂
Jeżeli próbowałaś otwierać mody/CC notatnikiem, to nie będą one działać.
Teraz wszystkie mody/CC, które pokazują Ci się w postaci notatnika, musisz usunąć z gry oraz z komputera. Przeczyść komputer programem CCleaner, do pobrania tutaj.
Następnie uruchom ponownie komputer i sprawdź, czy nowo pobrany mod, lub i CC nadal będa sie pokazywać w postaci notatnika. Jeżeli tak, to na pliku modu kliknij prawą stroną myszki, a następnie wybierz opcję: "Przywróć poprzednie wersje".
Nie dziłają mi żadne mody... Aktualnie próbuję zrobić to twoim sposobem. Jak mi się uda to oczywiście napiszę.
Po oczyszczeniu i ponownym uruchomieniu komputera nic się nie zmieniło. Po kliknięciu przywróć poprzednie wersje nic sie nie zmieniło. Już nie wiem co zrobić.
Obawiam się, że w takim wypadku jedynie pomoże przywrócenie komputera do ustawień fabrycznych. Niestety jest to niebezpieczna czynność, więc nie radzę Ci samej grzebać.
Dlatego najlepiej poproś kogoś doświadczonego, lub udaj się do serwisu.
Pamiętaj, żeby przed wykonaniem tej czynności, zapisać na dysku zewnętrznym (płycie DVD lub pendrivie) wszystkie dane, ponieważ po przywróceniu ustawień fabrycznych zostaną one bezpowrotnie usunięte.
Pozdrawiam.