Forum Discussion

Lilla116's avatar
3 years ago

Nie działa pakiet wilkołaki

Kupiłem pakiet rozgrywki The Sims 4 Wilkołaki. Pobrałem go i tu napotkałem problem. Zawartość w trybie Stwórz Sima pokazuje się jako należąca do gry podstawowej zamiast do pakietu, nie da się też przefiltrować przez pakiet. Po wyjściu z trybu tworzenia Sima zamierzałem wprowadzić go do świata pochodzącego z pakietu - Moonwood Mill, jednak świata po prostu nie było. Próbowałem wyłączać i restartować Origin, zrestartować komputer oraz naprawić lub zaktualizować grę jednak nic nie zadziałało. Pomocy, proszę!

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @Lilla116

Jaką masz wersje gry? Normalną czy Tradycyjną?
    Czy masz dzialajace inne dodatki ktore wyszly po listopadzie 2019 roku takie jak Zycie eko, Sniezna eskapada , czy Uniwersytet?
    Sprawdź po otwarciu gry numer wersji Sims 4 na dole ekranu menu..Jeśli numer jest duzo nizszy czy inny niz 1.89.214.1030 masz wersje Tradycyjną gry, ktora nie bedzie widzieć ani obsługiwać tego dodatku
  • Też mam problem z nowym dodatkiem a właściwie tylko z wejściem do nowego świata. Wersja gry jest dokładnie taka sama jak podany wyżej numer. Cas działa prawidłowo z wyjątkiem świata. Po próbie przejścia do niego ekran robi się biały i nie mogę wykonać żadnej akcji.

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @121019892204

Spróbuj naprawić grę na Origin
    Origin / Moja Biblioteka gier - prawym myszy na okładkę gry - opcja Napraw
    Musisz odczekać az Origin zacznie naprawiać pliki wszystkich pakietów jakie posiadasz , Po naprawie podstawki Origin na chwile staje ale wkrótce zaczyna sprawdzać wszyskie dodatki
    Uwaga
    Jesli posiadasz jakies mody w grze najpierw przeczytaj ten podręcznik aby sprawdzić czy ten bład nie jest winą nieaktualnego modu
    https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 15 hours ago
7,631 Posts