Forum Discussion

kb3d35k9whb7's avatar
kb3d35k9whb7
Newcomer
12 hours ago

Nie działa the Sims 4 na EA

Witam, mam problem z moją gra tej Sims 4 na platformie EA -  wyświetla się błąd "Na Twoim urządzeniu zainstalowana jest niekompatybilna wersja tej gry. Aby uruchomić grę odinstaluj jej wersję na Steam" - problem w tym że nie mam na steam zainstalowanej Tej Sims 4, tylko the Sims 3. Na poczatku gra była dostępna w bibliotece i nie można jej było włączyć, a po ponownym uruchomieniu aplikacji EA calkowicie znikła i jest opcja żeby ją ponownie pobrać (również z pozostałymi dodatkami które kupiłam), dlaczego tak się dzieje, wszystkie zapisy w grze zostaną utracone i nie mogę ich odzyskać i co robić żeby sytuacja się nie powtórzyła? Wszystko jest oryginalnie kupione ze sklepu EA wiec nie rozumiem skąd tyle błędów, proszę o pomoc 

1 Reply

• beraraf's avatar
    beraraf
    Rising Novice
    6 hours ago

Jest to błąd spowodowany połączeniem kont Steam oraz EA app spróbuj chwilowo je rozłączyć i połącz ponownie 😸

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,357 PostsLatest Activity: 2 hours ago