Forum Discussion

soesjesmoesje's avatar
4 years ago
Solved

nie mam ikonki na pulpicie

Witam! Kiedy odinstalowałam grę i ponnownie zainstalowałam pojawił się błąd i teraz nie mam ikonki na pulpicie. Gra normlanie działa lecz muszę ją włączyć przez aplikacje. Nie mam żadnego folderu Bi...
  • kreatora's avatar
    4 years ago

@soesjesmoesje

Folder Bin masz tylko nie potrafisz go znaleźć, bo do niego sciezka jest dość dluga.
    Zakladam ze jestes na Win10
    Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu i na liście programów ktore sie otworza odszukaj > System i kliknij w to -- wtedy ponizej znajdzesz na liście > Ten komputer i kliknij w to nastepnie zobaczysz > Dysk :C i inne dyski. Jesi recznie nie zmieniales miejsca instalacji Origin to kliknij dysk :C >

Nastepnie wybierz "Pliki programów (X86) i kliknij w to
    Z listy folderów, ktora sie otworzy wybierz Origin Games i kliknij
    Nastepnie kliknij folder The Sims4
    Foldery w nim są ulozone albabetycznie wiec odszukaj literke G od ktorej sie zaczyna nazwa foderu Game, ktorego szukasz i kliknij ten folder Game
    Wewnatrz bedą podfoldery Bin i Bin_LE
    W kazdym z nich jest plik, ktorego nazwa sie zaczyna od TS4
    Aby utworzyc skrot klknij prawym myszy na takim taki pliku (plik TS4 to Edycja Tradycyjna) a TS4_x64 to Normalna wersja gry)  - bedzie przy nich zielony krysztalek  -prawym myszy i wybierz "wyslij do.. tworz skrót" - oczywiscie wybierasz pulpit

Nie jestem pracwnikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts