Forum Discussion

Czoklet_uwu's avatar
2 years ago
Solved

Nie mam moich dodatków po połączeniu konta tworzonego na origin z EA

Otóż połączyłam niedawno moje konto stare origin (które już było EA app od dawna) na samo EA. Generalnie konto stworzyłam na samym Originie, nie na stronie EA w 2019 i od tej pory nie było połączone, aż do niedawna. Generalnie loguje się na ten sam email jakiego użyłam do stworzenia konta na origin, jednak moich dodatków brak. Jak wchodzę do gry i patrzę w zapisy to wszystkie są, ale pisze, że brakuje kilkunastu dodatków, które kupowałam online (tu mogę nawet wymienić: witaj w pracy, spotkajmy się, miejskie życie, psy i koty, 4 pory roku, zostań gwiazdą, śnieżna eskapada, wiejskie życie, wyspiarskie życie i to z liceum). No szkoda bo nie chcę kupywać ich od nowa, ale także nie chcę rezygnować z rzeczy, które dostaje dzięki EA. Nie mogę też znaleźć tej opcji "wyczyść cache" gdy klikam w "odzyskiwanie aplikacji". Proszę bardzo o pomoc.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Czoklet_uwu 

Czy poprzez łączenie kont rozumiesz łączenie konta EA z innym kontem (np. Steam, Epic etc.)?

Jeśli chodzi o przejście pomiędzy aplikacją Origin a EA app, nie miała tutaj miejsca żadna migracja. W obu przypadkach logowanie miało miejsce za pomocą tego samego konta EA zatem zawartość powinna być taka sama. 

Czy dokonane przez Ciebie zakupy online, były wykonywane z poziomu sklepu w aplikacji Origin, czy przy pomocy kupionego online klucza i przypisywania go do konta? 

• Dzień dobry, również nie mam dodatków zakupionych w origin na koncie ea. nie mam również informacji na koncie ea ze mialam je kupione. prosze  o informacje co mam zrobic w takiej sytuacji

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago
7,703 Posts