Nie mam moich dodatków po połączeniu konta tworzonego na origin z EA
Otóż połączyłam niedawno moje konto stare origin (które już było EA app od dawna) na samo EA. Generalnie konto stworzyłam na samym Originie, nie na stronie EA w 2019 i od tej pory nie było połączone, aż do niedawna. Generalnie loguje się na ten sam email jakiego użyłam do stworzenia konta na origin, jednak moich dodatków brak. Jak wchodzę do gry i patrzę w zapisy to wszystkie są, ale pisze, że brakuje kilkunastu dodatków, które kupowałam online (tu mogę nawet wymienić: witaj w pracy, spotkajmy się, miejskie życie, psy i koty, 4 pory roku, zostań gwiazdą, śnieżna eskapada, wiejskie życie, wyspiarskie życie i to z liceum). No szkoda bo nie chcę kupywać ich od nowa, ale także nie chcę rezygnować z rzeczy, które dostaje dzięki EA. Nie mogę też znaleźć tej opcji "wyczyść cache" gdy klikam w "odzyskiwanie aplikacji". Proszę bardzo o pomoc.
Hej @w6yk25xd5fro
W takich przypadkach zazwyczaj znaczy to, że logujesz się na niewłaściwym koncie EA.
Skontaktuj się z nami proszę bezpośrednio - pomożemy Ci zlokalizować właściwe konto na którym znajdują się Twoje gry i dodatki.