Forum Discussion

302202222012005's avatar
3 years ago
Solved

nie mam opcji aby dodać drugiego sima

zainstalowałam gre po jakby darmowej premierze gry, ale mam problem bo nie mam opcji aby dodać drugiego sima. wie ktoś jak to naprawić?

• @302202222012005

Chcesz go dodac do gry czy do drugiego sima w CAS?

Aby dodac do gry sima :
    1. Wybierz opcje Wczytaj gre
    2. Pozostań na widoku swiata, kliknij jakąs pustą parcellę i po prawej na dole screenu kliknij strzalkę - bedzie opcja Dodaj sima ktora przeniesie cię do CAS. W Cas stworz sobie sima albo jesli masz takiego w bibliotece to go do Cas wprowadź, ewenntualnie pobierz sobie sima z Galerii i klknij V aby sima wprowadzić do swiata.

3. Teraz jesli chcesz go dodac do swojej rodziny kliknij na mapie parcele gdzie miiszka twoj dotychczasowy sim i na pytanie czy chcesz go tam wprowadzic zgodz sie.

Mozesz tez go wprowadzic na inną parcele niezamieszkała ale musisz pamietac ze ma on tylko 20 tysiecy simelonow na parcele i dom wiec musisz wybrac taniutki dom.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@302202222012005

Chcesz go dodac do gry czy do drugiego sima w CAS?

Aby dodac do gry sima :
    1. Wybierz opcje Wczytaj gre
    2. Pozostań na widoku swiata, kliknij jakąs pustą parcellę i po prawej na dole screenu kliknij strzalkę - bedzie opcja Dodaj sima ktora przeniesie cię do CAS. W Cas stworz sobie sima albo jesli masz takiego w bibliotece to go do Cas wprowadź, ewenntualnie pobierz sobie sima z Galerii i klknij V aby sima wprowadzić do swiata.

3. Teraz jesli chcesz go dodac do swojej rodziny kliknij na mapie parcele gdzie miiszka twoj dotychczasowy sim i na pytanie czy chcesz go tam wprowadzic zgodz sie.

Mozesz tez go wprowadzic na inną parcele niezamieszkała ale musisz pamietac ze ma on tylko 20 tysiecy simelonow na parcele i dom wiec musisz wybrac taniutki dom.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 34 minutes ago
7,634 Posts