Forum Discussion

rysioGabrysio13's avatar
5 years ago

nie można edytować gotowych simów

Gdy gram na dodatku (psy i koty) to gdy chce wybrać właściciela mojego psa (Chce być jego ,,panem" i chce aby inny nie byli) ale gdy chce zmienić pisze ,,nie można edytytować gotowych postacii" czy coś takiego, pomóżcie

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @rysioGabrysio132

Nie ma takiej mozliwosci. Pies czy kot jest przez gre uwazany za "troche innego" sima - ma imie i nazwisko - i jest takim samym czlonkiem rodziny jak inni. Tak jak nie mozesz zrobic żony sima "własnością" męża tak samo nie mozesz tego zrobić ze zwierzakiem. Dodatkowo jesli w rodzinie są dzieci gra przez default jest tak zaprogramowana, ze zwierzak bedzie preferowal kontakty z nimi,

Nie jestem pracownikiem EA
    1. Też mam ten problem, chce odmłodzić simkę a kiedy po kodach chcę to zrobić to ta opcja jest szara i jest informacja, że nie nożna medytować gotowych simow. Da się coś z tym zrobić?
    2. Druga sprawa Simowe małżeństwo się pokłócilo, ona zobaczyła jak pije plazme innego sima i od tej pory nie mogę ich za Chiny pogodzić. Kody nie działaja, interakcje kończą się minusem. Czy jest coś co mogę z tym zrobić? Pozdrawiam. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts