Forum Discussion

Yesleyy's avatar
6 years ago
Solved

Nie można nawiązać połączenia z serwerami EA w celu aktywacji gry The Sims 4

Hej

Od kupienia gry (jakies 2 lata) gra nie chce sie właczyc. Po właczeniu gry otrzymuje komunikat "Nie można nawiązać połączenia z serwerami EA w celu aktywacji gry The Sims 4"

Prosze o pomoc.

Kupiłam gre i ani razu w nia nie zagrałam do tej pory próbowałam robić różnie rzeczy. Raz też pisałam do EA, ale nie uzyskałam odpowiedzi.

• Witaj @Yesleyy 

Spróbuj kroków z tego tematu, jeżeli nie pomoże to skontaktuj się z doradcą EA.

W tym celu wykonaj poniższe kroki:

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

Pozdrawiam.

2 Replies

• Witaj @Yesleyy 

Spróbuj kroków z tego tematu, jeżeli nie pomoże to skontaktuj się z doradcą EA.

W tym celu wykonaj poniższe kroki:

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,703 Posts