Forum Discussion

Vikcia41234's avatar
6 years ago

Nie mogę odrobić zadań na uniwersytet

Nie mogę odrobić Zadań na uniwersytet ponieważ nie pokazuje mi się zeszyt w wyposażeniu, próbowałam już zrestartować grę, to nic nie dało.

2 Replies

• Witaj @Vikcia41234 

Właśnie przed chwilą odpowiedziałam na podobny problem w tym temacie:

https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Znikajace-przedmioty-z-wyposazenia-sima/m-p/9215062/highlight/false

Znajdziesz w nim linki do strony, na której  zgodnie z instrukcją prześlesz pliki z błędem z twojej gry.

Uwaga: Jeżeli masz w grze jakieś mody/CC to najpierw wyjmij  folder Mods na pulpit komputera, a następnie napraw grę na Origin.

Gdy to nie pomoże,  to pliki swojej gry prześlij zespołowi EA.

Pozdrawiam.

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @Vikcia41234

Dopóki EA nie rozwiąże tego problmu po prostu kup ten zeszyt . Kliknij na regal z ksazkami czy bivlioteczke, wybierz "Kup siazke" a następnie wybierz "Zeszyty do odrabiania lekscji". Zmajdziesz tam obok zeszytów z podstawówki i liceum takze zeszyt ze studiów . Kosztuje jeden simelon. Poniewaz uczniowie czesto gubia zeszyty i jakos tworcy gry nie mogli sie z tym uporac - niezaleznie od tego bugu - juz od dawna dodano opcje kuopwania zeszytów do odrabiania lekcji w tym studenckich.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 17 minutes ago