Forum Discussion

JayKB07's avatar
2 years ago

Nie mogę pobrać TS4

Witam, jak w temacie nie mogę pobrać TS 4 z EA app, pojawia się informacja ( Wystąpił problem z pobraniem, coś poszło nie tak podczas pobierania. Daj nam kilka minut i spróbuj ponownie ) problem jest od około 2-3 tygodni. Pamięć podręczną wyczyściłem, reinstalowałem aplikację EA, usuwałem pusty folder EA Games. Nie mam żadnego programu antywirusowego poza Windows Defender ( próbowałem pobrać przy włączonych i wyłączonych zaporach efekt ten sam). Inne gry z biblioteki EA pobierają się bez problemu. 

Simsy miałem wcześniej na komputerze, gra się nie chciała otworzyć więc postanowiłem ją usunąć i zainstalować ponownie, niestety już ich pobrać nie mogę. 

9 Replies

• Mam dokładnie taki sam problem z grą The Sims 4, również od 2-3 tygodni.

Odinstalowałam grę, bowiem wyskakiwał mi błąd o tym, że nie posiadam gry w bibliotece (chociaż jeszcze kilka miesięcy wcześniej grałam w nią na tym samym laptopie, z którego chciałam ją uruchomić). Kiedy próbowałam zainstalować grę od nowa, pojawił mi się błąd pobierania (załączam obrazek). Próbowałam wszystkich opisanych w internecie kroków - odzyskiwałam aplikację EA, reinstalowałam aplikację EA, porobiłam przeróżne aktualizacje, a i tak aplikacja wciąż ma problem z pobraniem The Sims 4. 

Próbowałam uruchomić grę również z innego laptopa, na którym grałam w nią jeszcze kilka miesięcy temu bez większego problemu, ale i tam pojawia się teraz błąd z uruchomieniem gry.  

• JayKB07's avatar
    JayKB07
    2 years ago

Hej @EA_Kalina @EA_Kuba 

Niestety żaden z powyższych kroków nie dał pozytywnego skutku. Zaktualizowanie systemu oraz sterowników nic nie dało tak samo stworzenie nowego konta. Próbowałem zainstalować na inny m komputerze i również wyskakuje ten sam problem. "Coś poszło nie tak podczas pobierania. Daj nam kilka minut i spróbuj ponownie". Tak jak by problem dotyczył tylko i wyłącznie simsów które posiadam na EA. Inne gry się normalnie pobierają.

• JayKB07's avatar
    JayKB07
    2 years ago

@EA_Kalina @EA_Kuba 

Niestety dalej nic, resetowanie połączenia internetowego z poziomu wiersza poleceń nic nie dało. Czy mogę zrobić coś jeszcze ? Mam 20 dodatków na które wydałem sporo kasy i jednak chciał bym w nie pograć :\ 

@sherisseme 

Udało ci się naprawić twój problem ? Może zrobiłaś coś jeszcze ?

• @JayKB07 niestety nie, gra wciąż mi nie działa na jednym laptopie, a na drugim też nadal nie mogę jej pobrać, cały czas ten sam błąd. Próbowałam już wszystkiego.

@EA_Kalina @EA_Kuba to ewidentnie jakiś błąd po stronie EA App, skoro problem jest tylko i wyłącznie z The Sims 4, bo inne gry normalnie działają i się pobierają. Komu jeszcze można zgłosić ten problem, aby ktoś się mu przyjrzał i to naprawił? Ja równeż wydałam sporo pieniędzy na tę grę i fajnie by było móc w nią pograć, szczególnie że chciałam kupić nowy dodatek, a na ten moment nie widzę takiej możliwości.

• sherisseme's avatar
    sherisseme
    2 years ago

@JayKB07 wreszcie mi poszło! Nie wiem czy EA w końcu naprawiło błąd, czy pomogło zapisanie gry na innej ścieżce. Jeśli tobie wciąż gra nie chce się pobrać, spróbuj zapisać simsy nie na ścieżce C:\Program Files\Games, tylko np. C:\Games (pomiń Program Files). 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @JayKB07 mam nadzieję, że wskazówki od @sherisseme Ci pomogły. Daj znać czy instalacja w innej lokalizacji stanowiła rozwiązanie i dla Ciebie.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 6 hours ago