Forum Discussion
@danuta720 dziękuję za poświęcony czas i próbę pomocy. Przeczytałam te wątki ze zrozumieniem zarówno na forum PL jak i ENG. I po zastosowaniu wszystkich sugestii postanowiłam napisać tutaj, a kod testingcheats true znam na pamięć od lat.
Niestety, z jakiegoś powodu to u mnie nie działa zarówno na polskiej klawiaturze jak i na zagranicznych. Sprawdzałam klawisze CTRL, ALT i COMMAND osobno i w różnych konfiguracjach, bo klawiatury w MacBooku nie wymienię... ;-) Co więcej one działają bez zarzutu w innych aplikacjach graficznych, dokumentach tekstowych czy też w przeglądarkach.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie! ;-)
@ewawolny dziękuję, że mimo, iż nie pomogły moje porady, zechciałaś odpowiedzieć. 🙂
Wkleję Ci jeszcze jeden temat, może go nie czytałaś: https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-Mac/READ-FIRST-Sims-4-Mac-Help-Guides-and-Troubleshooting/m-p/4612394#M167
Jest w ni m zawarty jeden wątek dotyczący kodów.
BLUEBELLFLORA jest największą specjalistką w zakresie komputerów MAC. Jeżeli jej porady nie są w stanie Ci pomoc, to jest mi bardzo przykro. ☹️
Mam jednak nadzieję, ze uda Ci się rozwiązać problem, być może jego przyczyną jest jakiś prozaiczny błąd w Twoim komputerze i szybko go znajdziesz.
Serdecznie pozdrawiam. 🙂
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago