Forum Discussion

borsuczeqq's avatar
4 years ago
Solved

Nie mogę uruchomić gry

Cześć! Mam problem, z działaniem gry TheSims4 ogólnie myślałem że problem ustanie ale jednak nie ustał dlatego szukam innego wyjścia, problem zauważyłem już jakiś miesiąc temu gdy chciałem uruchomić ...
  • kreatora's avatar
    kreatora
    4 years ago
    @borsuczeqq

Folder w Dokumentach powstanie dopiero w momencie właczenia sie gry.
    Na jakim systemie jesteś ? Na Win10?
    Jesli na Win 10
    Klknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu i na liscie ktora sie otworzy wyszukaj System i klknij to
    Nizej pokaze sie Menadżer Zadań - wejdź w to i poszukaj czy jest tam jakikolwiek dzialajacy program zwiazany z The Sims 4 (TS4.exe ) jesli jest zamnknij to
    Jednak kod bledu wskazuje na zablokowana sciezke dostepu do folderu gry
    Wyszukaj na dysku D w Pliki programów (x86) folder Origin games - tam powinna byc zaistalowana gra. Jesli gry nie ma w tym folderze - odinstaluj gre w Dodaj usun programy i zinstaluj ja jeszcze raz wskazujac jako folder docelowy > Dysk D: > folder Origin Games

Generalnie jednak kod tego bledu najczesciej jest zwiazany z blokada pliku uruchamiajacego gre przez antywrusa
    https://sims4.crinrict.com/eng/crin-error/game-already-running/

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 11 hours ago