Forum Discussion
U mnie jest taka sama sytuacja, jednakże aplikacja wymusza pobranie aktualnej wersji. I problem zaczyna się od nowa.
A jednak nie pomogło!
Od razu się zaktualizowała i jestem na początku.
Wrrr!
Ja chcę tylko grać w moje Simy!
Simka
- 5 years ago
Hej @Tygrysica2008
Udaj się proszę do: Panel sterowania - Odinstaluj program - Wyłącz / włącz usługi składowe. W tym rozwijanym polu zaznacz wszystkie NET Framework i zainstaluj je ponownie.
Daj znać czy po ponownej instalacji coś się zmieniło.
- 5 years ago
ie zmieniło :-(((
- 5 years ago
A gdzie znajdę Origin Setuo dla x64 a nie dla x86 ?!
- 5 years ago
Nie zmieniło :-(((
- 3 years ago
jakie są te usługi składowe?
- kreatora3 years agoHero (Retired)@robsonrosta
Zaloz nowy temat ten jest juz dość stary i wiele sie zmieniło.
Opisz dokładnie swój problem. Podaj jakiej aplikacji uzywasz - Origin czy EA ap
Mozesz tez zalaczyc Dxdiag swojego komputera
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@Tygrysica2008
Jesli zdazysz po pobraniu Origin zanim to sie zacznie aktualizowac:
Otworz Origin
Na samej gorze strony na wąskim pasku kolo ikonki kliknij napis Origin
Wybierz "Ustawienia aplikacji"
Zejdz nizej po otwartej stronie do Aktualizacja aplikacji i znajdź Automatyczne aktualizacje Origin - kliknij zielony bar aby stał sie szary, To wylączy automatyczne aktualizowanie sie OriginEdit
Najczęstsze przyczyny błędów 0x000007B obejmują:
Systemy 64-bitowe próbują uruchomić pliki 32-bitowe lub odwrotnie.
Przestarzałe, uszkodzone lub brakujące pliki Microsoft .NET Framework
Uszkodzone lub usunięte wpisy rejestru systemu Windows ;
Usterka redystrybucyjna Microsoft Visual C ++;
Uszkodzone pliki DLL;
Uszkodzone pliki systemowe WindowsPoniewaz ten system Windowsa zostal swiezo zainstalowany zalozenie bylo ze brak mu tylko aktualizacji. Niemniej jesli problem dalej bedzie wystepowal potrzebny bedzie DxDiag tego komputera
- 5 years ago
Mam ten sam problem co @Tygrysica2008 , ponowne zainstalowanie net frameworków nic nie zmianiło (miałam 4.8 i 3.5), wejśie w menu aplikacji origin jest niemożliwe - nie otwiera się przez konieczność zainstalowania noweszej wersji aplikacji. Macie jeszcze jakieś pomysły jak uruchomić aplikację?
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@joanna_pam
Jesli sprawdzilas aktualizacje Windowsa i sa wszystkie aktualne prosze
Mozesz jeszcze zainstalowac nowe pliki Virtual C++Najlepiej odinstalowac i zainstalowac na nowo oba pliki x86 and x64 VC++ 2015,
Jesli to nie pomoze takze 2010 and 2013 nastepnie uruchomic sfc /scannow aby usunąc.NET błedy
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Mam-blad-przy-wlaczaniu-origin-api-ms-win-runtime-l1-1-0-dll/td-p/6237728/highlight/true#Mozesz tez zrobić DxDiag swojego komputera wedlug instrukcji poniżej i wkleic do odpowiedzi - jesli sa bledy systemowe to mozna je naprawić wlasnie tym SFC scannow narzedziem lub innym
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Info-Jak-wygenerowac-raport-DxDiag/td-p/5923956
Problem jednak moze tkwic w samej aplikacji Origin Thin setup , ktora jesli byla juz na komputerze to aktualizacja Windowsa w miedzyczasie nie zaszkodzila jej. Jednak teraz Origin nie chce sie zainstalować na zaktualizowanym systemie.Taka idea pobierz pelną wersje Origin i zainstaluj. Nie sugeruj sie tą wersja Thin Setup. Z ta pelna wersja Origin Simsy moga sie zainstalowac Przedtem jednak musicie odinstalowac Origin ten co macie pobrany
- 4 years ago@Tygrysica2008 jeżeli chcesz grać simami których miałaś na poprzednim urządzeniu musisz zapisać ich w galerii i udostępnić, mam nadzieje, że zadziała 😉
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 15 hours ago
- 20 hours ago
- 21 hours ago