olatokarska24Rising Novice25 days agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago7,582 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago7,582 Posts
Recent DiscussionsZnikające zdjęcia z ramek. Dzień dobry, Od ostatniej aktualizacji zniknęły mi wszystkie zdjęcia z ramek we wszystkich domach. Za każdym razem jak zrobię nowe zdjęcie i wyłączę i ponownie włączę grę to wszystkie ramki po zdjęc...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Nie moge uruchomic gry Hej próbuję pierwszy raz uruchomić The Sims 4 parę miesięcy temu odinstalowałam i nie grałam w to. Chciałam ponownie zainstalować ale pojawia się komunikat " uruchomienie niemożliwe: Nie można urucho...Martwe klikanie Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie...Usunięte wszystko po KAŻDEJ aktualizacji Mam problem, który trwa już prawie rok. Po każdej aktualizacji moje zapisane rozgrywki, rodziny, simowie, obiekty z galerii i mojego konta są usuwane... nie wiem co mam z tym zrobić :(