olatokarska24Rising Novice4 months agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 minute ago7,745 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 minute ago7,745 Posts
Recent DiscussionsAktualizacja 12/05/2026 - Najbardziej wyczekiwane aktualizacje sezonu Zacni Simomaniacy, Rozpoczął się maj, a wraz z nim wielkie wejście do The Sims 4 robią najbardziej wyczekiwane usprawnienia i poprawki błędów. Z wielką radością uchylimy Wam rąbka tajemnicy na tem...ea mnie oszukalo, zniknely dodatki, kolekcje i akcesoria Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱 Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę dodat...Problem z aktualizacją Dzień dobry, po wczorajszej aktualizacji zniknęły mi moje dodatki z gry które zostały zakupione, teraz ukazuje się w sklepie że mam je kupić, proszę o pomoc. Gra nie chce się uruchomić Dzień dobry. Mam problem z uruchomieniem the Sims 4 od około roku. Gdy próbuję wejść w samą grę pokazuje się powiadomienie, że na tym komputerze nie jest zainstalowany klient Origin, a gdy próbuję we...Błędy Liczę na naprawę tego hakotomu na zlocie zapaleńców i przenoszenia przedmiotów ze skrzyni do 'kieszeni" sima