olatokarska24Rising Novice2 months agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,642 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,642 Posts
Recent DiscussionsBrak balu.. Widziałam już mnóstwo watków odnośnie tego tametu, wykonałam wszystkie możliwe czynności, nawet z ponowna istalacją gry/ zakładanie nowej rodzinny, usuwanie modów, naprawa itd.. i NIC! nastolatkowie ...Gra zacina się o godz. 8:00 Jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję pomocy mój save w The Sims 4 EA App stał się prawie całkowicie niegrywalny. Save jest ogromny gram od listopada, 3 pokolenia, wiele rodzin, i włożyłam w niego...Błąd zapisu gry (kod błędu 21) Po najnowszej aktualizacji pojawił się błąd zapisu gry (kod 21), nie można dokonać zapisu oraz błąd dostawy zawartości (kod 00000008:00000000000000c8) Zapisywanie w galerii Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...rozgrywka W pojedynku na miecze jest zadanie "daj różę widzowi" tyle że nie ma takich widzów z napisem nad głową. Edit: Moved thread to Polish language forums for The Sims 4. -CM