olatokarska24Legend5 months agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,771 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,771 Posts
Recent DiscussionsKariera aktora - makijaż i fryzura Po najnowszej aktualizacji występuje problem z czynnością wykonania makijażu i fryzury na stanowisku stylisty podczas aktywnego dnia pracy aktora. Można przystąpić do tej czynności, fotel i stylista ...nie mogę wejść nie znaleziono punktu wejścia Trądzik Trądzik pokazuje się u każdego sima, dziecka, nastolatka, młodego dorosłego, a mam wyłączony w ustawieniach nie wiem już co robić, usuwałam mody, instalowałam jakieś, usunęłam pliki, sprawdzałam w ca...Błąd w aspiracji Udany Rodowód Nie mogę ukończyć aspiracji Udany Rodowód, ponieważ nie zalicza mi aspiracji ukończonej przez dziecko. Próbowałam na różne sposoby polecane w necie - i tak nie działa. Gra się wyłącza Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...