5 years ago
Nie mogę wejść do trybu budowania
Hejj mam problem po aktualizacji... Chciałam sobie wejść zobaczyć drabiny w trybie budowania a nie mogłam tak samo nie mogłam przełączać pomiędzy simami i w ogóle nie miałam tego paska na dole. Nawet jak chciałam wyjść z gry to również nie mogłam ☹️ Wie ktoś jak to naprawić?? Proszę niech mi ktoś napisze bo uwielbiam tą grę. PS. Naprawiałam grę.
- @figulinkaa
Jesli masz jakiekolwiek mody w grze wysuń folder mods myszką na pulpit z folderu gry. Usun takze z folderu gry plik localthumbcache.package oraz wszyetkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po właczeniu.
Nastepnie wejdź na Origin / Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke TS4 - opcja Napraw.. Musisz odczekać az Origin sprawdzi wszystkie dodatki.
Wlacz gre i sprawdź czy nadal masz ten bład.
Jeśli błąd zniknąl przeklejaj po kolei swoje mody i CC z pulpitu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy błąd nie wrócił . Skript mody sprawdzaj po jednym,ale jeśli masz dużo CC (ubrania, wlosy, skiny) podziel je na mniejsze podfoldery po 50 sztuk CC w jednym i sprawdzaj te podfoldery kolejno.
Mnie to wyglada na nieaktualny UIC mod ale moze byc i inny.
Nie jestem pacownikiem EA