Nie mogę zapisać starego save'a ani zacząć nowej gry (pc)
Po aktualizacji 21.07.2026r. a potem aktualizacji naprawiającej tą aktualizację (xd) nie mogę zapisać gry na starym save, wyskakuje mi błąd 21. Odinstalowałam i zainstalowałam grę na nowo, naprawiłam ją i dalej nic.
Wyciągnęłam folder ze starym savem przed reinstalacją, włożyłam jego zawartość do nowego folderu który się wygenerował, wcześniej przy innych niszczących grę aktualizacjach gdzie wymagana była reinstalka zdarzało mi się że stare savey mają ten błąd i jest to dla mnie niestety czysta ruletka nie wiem co robię nie tak, czasami zadziała czasami nie. Włączyłam grę z modami ale tylko CAS, żadnych skryptowych bo cała rozgrywka i wygląd simów na nich polega.
Jak próbuje zacząć nową rozgrywkę (bez modów i z modami) to działa mi CAS, ale zawiesza się (?) na stałe jak kliknę graj -> zapisz i graj. Gra się nie wywala ani nic, nie mogę co prawda kliknąć X żeby zamknąć to okno ale mogę nacisnąć ESC i wrócić do sima którego stworzyłam i coś pozmieniać. Nie mam możliwości zapisać go w galerii bo wyskakuje mi kolejny błąd.
Musiałam wyczyścić pamięć podręczną w aplikacji EA