Forum Discussion

majajak123421's avatar
majajak123421
Seasoned Newcomer
4 days ago

Nie moge załadować zapisu, nie ma połowy interfejsu na dole

Juz jakis czas temu the sims 4 mi sie zupelnie zepsulo. Nie moglam odpalic gry bo wyskakiwal mi blad. Wtedy to zostawilam i po kilku naprawach gry w aplikacji ea jakos sie naprawilo i przynajmniej moglam wejsc do gry. Wczoraj uruchomilam zapis (na ktorym dosyc mi zalezy bo stworzylam go dobry czas temu) ale po wejsciu nie bylo wiekszosci interfejsu na dole. Wtedy wyszlam z gry i gdy dzis uruchomilam ja jeszcze raz to nawet nie moglam wejsc w ten zapis. Gdy klikam "wczytaj" to przenosi mnie do wyboru swiatow i mimo ze we wszystkich swiatach sa domy z tego zapisu to nie ma samej rodziny (ani na parcelii, ani w zarzadzaniu rodzinami). Gdy weszlam w inny, nowszy zapis innej rodziny to wszystko bylo normalnie az do zaladowania sie parcelii, gdzie znowu nie ma czesci interfejsu (zalacznik). Probowalam juz kilka razy wyciagac folder z modami i "naprawiac" w aplikacji ea (tez bez folderu modow) ale juz nic nie pomaga. Bardzo prosze chociaz o instrukcje co jeszcze moge sprobowac zrobic. 

2 Replies

• Hej majajak123421 

Teb błąd pojawia się, gdy w grze masz zepsute mody.  W takiej sytuacji wyjmij z gry folder Mods (i na razie nie wkładaj go z powrotem do gry!).  Następnie napraw grę w aplikacji EA i uważnie przeczytaj poradnik, oraz zastosuj wszystkie jego wskazówki:  https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863

• majajak123421's avatar
    majajak123421
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Hej, wlasnie watpie ze to moze byc przez mody. Juz pelno razy wyciagalam ten folder (i naprawialam) i nawet bez niego zaden problem nie znika. Probowalam kilka krokow z poradnika ale narazie zaden nie pomaga. Teraz nie mam w grze modow i po naprawie (tez bez tego folderu) pojawily sie kolejne bledy. Juz nawet nie moge zaladowac tego zapisu ktory moglam wczesniej (zdjecie z zalacznika z pierwszego wpisu) i oba nazwiska w tych rodzinach poznikaly (zalacznik, nad datami dwoch rodzin od gory ktore ruszalam). W tym zalaczniku z tylu tez widac takie dziwne litery W ktore tez sie pojawily. Tych rodzin na dole narazie nie wczytywalam bo boje sie ze gdy je jakkolwiek rusze to tez beda te same problemy. Przypominam ze to wszystko jest nadal bez folderu modow.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago