Forum Discussion

naliecka's avatar
2 months ago

Nie otrzymałam nagrody pixel pjamas

Pomyślnie ukończyłam wydarzenie „Przyjaciele na zawsze”. Wykonałam wszystkie PODSTAWOWE zadania, ponieważ mam tylko podstawową wersję gry, bez dodatków. Ukończyłam te zadania pomyślnie. Nie otrzymałam ostatnich pięciu nagród, w tym jednej dla wszystkich – piżamy dziecięcej (obiekt CAS). Nie mam już więcej zadań do wykonania, a brakuje mi 20 punktów. Ukończyłam wszystko pomyślnie i nie miałam żadnych problemów. Nie widzę już interfejsu zadań, tylko ekran końcowy z podziękowaniem. Nie używam żadnych modów. Dział wsparcia EA sprawdził moje konto i powiedział mi, że problem nie leży po mojej stronie, ale po stronie serwera. Jak mogę zdobyć brakujące 20 punktów, aby otrzymać nagrodę w postaci piżamy dziecięcej? Czy w ogóle możliwe jest, abym zdobyła tę nagrodę?

1 Reply

• Hej naliecka​ 

Po ukończeniu każdego zadania trzeba kliknąć na obrazki nagród. Dopiero wtedy odbierzesz nagrody. Przynajmniej ja tak miałam, ale też nie mogłam odebrać ostatniej nagrody. 

Niestety, gdy pokaże się końcowy ekran "Dziękujemy za grę", nie da się już nic zrobić.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago
7,556 Posts