Forum Discussion
Cześć,
odświeżam temat, żeby nie tworzyć niepotrzebnie 2 wątków dotyczących tego samego 🙂
Pomimo zadania na przyjęcie porodu w karierze dekarskiej nie pojawia mi się ciężarna simka, stosowałam się do zaleceń, które były tutaj podawane i niestety nie pomogło. Tworzyłam nawet NPC w ciąży i jak na złość każda z nich "rodziła" w domu... I może ma to jakieś znaczenie (lub nie), ale np u mnie w dziennych zadaniach do wykonania nie mam nawet celu, żeby przyjąć poród - pojawiają się tylko wizyty domowe i pilne przyjęcie nieprzytomnego sima, ale zero słowa o odebraniu porodu - poziom kariery mam oczywiście odpowiedni i tam jest mowa o odebraniu porodu dla otrzymania awansu.
Czy ma ktoś może jakieś złote rady? 🙂
@Meiren25
Zresetuj folder gry. Nie obawiaj sie - nie stracisz ani sejfu ani biblioteki.
Idź do Dokumentów > Electronic Arts > The Sims4
Sciezka do tego folderu w Win10
Ten kompiter > Dysk lokalny C > użykownicy > nazwa własna twojego komputera > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4
Wysuń cały folder The Sims 4 na pulpit i idź na Origin naprawic gre
Origin / Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładke TS4 - opcja Napraw
Włacz gre i utworzy sie nowy, czysty folder The Sims4 w Dokumentach
Zaczniij nowa gre byle jakim simem a po 5 minutach wyjdz z gry
Usuń z nowo powstałego folderu nastepujące foldery Saves i Tray
Skopiuj z pulpity swoj stary folder Saves i wklej go do nowego folderu gry. Zrób to samo z folderem Tray oraz plikiem TrayDeleteItems - jesli miałaś taki plik w starym folderze gry na pulpicie
Teraz włacz gre, wroc do swojego starego sejfu i sprawdź czy nadal masz ten błąd
Nie jestem pracownikiem EA
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 10 hours ago
- 14 hours ago