Forum Discussion

l0qwo1tguitz's avatar
2 years ago
Solved

Niekompletne dane gry (problem z dodatkami)

Dzień dobry,

Chciałam wejść w rozgrywkę. Gdy tylko się włączyła wyświetlił mi się komunikat "Niekompletne dane  gry". Nie mam pojęcia co zrobić. Gram na konsoli. Wszystkie dodatki się usunęły, a rodziny się wyświetlają tak jakby ich nie było na tym świecie. 

• l0qwo1tguitz's avatar
    l0qwo1tguitz
    2 years ago

Naprawiło się. Stworzyłam nową rozgrywkę, i w nowej rozgrywkę było wszystkie w porządku. Gdy później wróciłam do starszej rozgrywki wszystko wróciło do normy. 

3 Replies

• Weszłam ponownie do gry i tym razem mam już dodatki, ale wciąż jest coś nie tak. Bo kupione przeze mnie dodatki wyświetlają się podwójnie. Jak wchodzę w tą jakby kopie to nie ma tam działek jest wszystko tak jakby puste. A niektóre z dodatków wróciło tak jakby do zera. Naprzyklad nie ma domu gdzie grałam, zmienił się on w podstawowy. W San Myshuno wszystkie apartamenty wyświetlają mi się, że mam tam moje rodziny, a ich tam nie mam. I nie mogę wejść w ogóle w żaden z budynków. Promenada Mongolii wróciła do podstawowego świata.

• l0qwo1tguitz's avatar
    l0qwo1tguitz
    2 years ago

Naprawiło się. Stworzyłam nową rozgrywkę, i w nowej rozgrywkę było wszystkie w porządku. Gdy później wróciłam do starszej rozgrywki wszystko wróciło do normy. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 12 hours ago