Nowe okładki The Sims 4
Witam serdecznie.
Czytałem o nowej aktualizacji gry i praktycznie wszystko mi się podoba poza jedna rzeczą. Otóż jestem kolekcjonerem wydań pudełkowych. Nie do końca rozumiem zmianę szaty graficznej okładek, gdyż moim zdaniem poprzednie były czytelniejsze, ale nie o to chodzi. Chodzi mi o to czy ktokolwiek z grafików bądź twórców czasem myśli o kolekcjonerach ? Już aktualne wydania pudełek nie były idealne, gdyż jedne paski boczne okładek były wyżej A inne niżej, ale to było do zniesienia. A teraz ? Posiadam dotychczas wszystko co wydawane było w pudełkach jeśli chodzi o The Sims 4 i nagle moja kolekcja Będzie wywrócona do góry nogami. Czy Nowe dodatki czy pakiety będą wydawane w dwóch szatach graficznych tak aby każdy mógł dodać do kolekcji taka jaką chce ? A jak nie to proszę w imieniu nie tylko swoim bo i wielu ludzi się znajdzie takich jak ja aby wysłać na mój adres (Nie podajemy danych prywatnych na forum) same okładki nowego wzoru lub proszę o udostępnienie za darmo okładek w wersji do wydrukowania przodu, tyłu i boku aby mogło się to normalnie prezentować na półce z grami. Niestety, ale jestem niesamowicie zły, że w trakcie wydawania danej serii gry zostają zmienione szaty graficzne okładek. Rozumiem chęć zmian i odświeżenia serii, ale są wśród ludzi kolekcjonerzy, pedanci jeśli chodzi o kolekcję i to strasznie w oczy kole. Myślę, że wielu ludzi mnie tu wyśmiewa, ale pewnie znajdą się i tacy którzy mnie zrozumieją i poprą.
W załączeniu wstawiam zdjęcie kolekcji the sims 4 aby nie być gołosłownym.
Z Poważaniem
Wojciech
Hej @Kejtow @Czarrnecka
Rozumiem na czym polega problem 🙂 Postaram się, aby Wasze spostrzeżenia trafiły we właściwe ręce, nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że poprawione okładki zostaną wydane w najbliższej lub dalekiej przyszłości.