Forum Discussion

Kejtow's avatar
7 years ago
Solved

Nowe okładki The Sims 4

Witam serdecznie. 

Czytałem o nowej aktualizacji gry i praktycznie wszystko mi się podoba poza jedna rzeczą. Otóż jestem kolekcjonerem wydań pudełkowych. Nie do końca rozumiem zmianę szaty graficznej okładek, gdyż moim zdaniem poprzednie były czytelniejsze, ale nie o to chodzi. Chodzi mi o to czy ktokolwiek z grafików bądź twórców czasem myśli o kolekcjonerach ? Już aktualne wydania pudełek nie były idealne, gdyż jedne paski boczne okładek były wyżej A inne niżej, ale to było do zniesienia. A teraz ? Posiadam dotychczas wszystko co wydawane było w pudełkach jeśli chodzi o The Sims 4 i nagle moja kolekcja Będzie wywrócona do góry nogami. Czy Nowe dodatki czy pakiety będą wydawane w dwóch szatach graficznych tak aby każdy mógł dodać do kolekcji taka jaką chce ? A jak nie to proszę w imieniu nie tylko swoim bo i wielu ludzi się znajdzie takich jak ja aby wysłać na mój adres (Nie podajemy danych prywatnych na forum) same okładki nowego wzoru lub proszę o udostępnienie za darmo okładek w wersji do wydrukowania przodu, tyłu i boku aby mogło się to normalnie prezentować na półce z grami.  Niestety, ale jestem niesamowicie zły, że w trakcie wydawania danej serii gry zostają zmienione szaty graficzne okładek. Rozumiem chęć zmian i odświeżenia serii, ale są wśród ludzi kolekcjonerzy, pedanci jeśli chodzi o kolekcję i to strasznie w oczy kole. Myślę, że wielu ludzi mnie tu wyśmiewa, ale pewnie znajdą się i tacy którzy mnie zrozumieją i poprą. 

W załączeniu wstawiam zdjęcie kolekcji the sims 4 aby nie być gołosłownym.

Z Poważaniem

Wojciech

• Hej @Kejtow @Czarrnecka 

Rozumiem na czym polega problem 🙂 Postaram się, aby Wasze spostrzeżenia trafiły we właściwe ręce, nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że poprawione okładki zostaną wydane w najbliższej lub dalekiej przyszłości. 

5 Replies

• In English.

First of all sorry for my English.

I am a collectioner of the game in boxes. I Love almost everything in The newest actualization except one thing. This New graphic of the covers don't Good for collectioners. I understand change but do anyone of programmers or graphician think about collectors ? Will future addons get double cover graphic ? If not i ask You to send on my adress ( personal data deleted)newest covers in Polish language, or send covers on email or other site and I can print it. I think that someone say that Im stupid, but i know There are other people who think like me. 

I show picture of my The Sims 4 collection below

In regards.

Wojciech

• Popieram! Jako kolekcjonerka pudełkowych wersji jestem zrozpaczona nagłą zmianą szaty graficznej. Pomijając fakt, że kompletnie mi się ona nie podoba to będzie się to bardzo gryzło z już zakupionymi pudełkami. Bardzo bym chciała, żeby pudełka były tworzone też w tej starej wersji, ponieważ wtedy gracz będzie miał możliwość wyboru. Jeżeli nie będzie takiej możliwości to musimy liczyć na uzdolnionych grafików, którzy stworzą darmowe wersję okładek nawiązujących do tych starych. 

• Kejtow's avatar
    Kejtow
    7 years ago

Dziękuję choć jedną osobę za zrozumienie problemu. Jest to oficjalne forum EA, więc czy mógłby ktoś z firmy się wypowiedzieć w temacie ? Bo chciałbym wiedzieć czy mam na co liczyć (Ja i wielu kolekcjonerów pudełek), czy mam właśnie liczyć na grafików. Wystarczyłoby udostępnić grafiki całych okładek nowego wzoru abyśmy mogli Sobie wydrukować takowe. Post wisi 2 tygodnie i na serio EA ? Nikt nie może się wypowiedzieć ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Hej @Kejtow @Czarrnecka 

Rozumiem na czym polega problem 🙂 Postaram się, aby Wasze spostrzeżenia trafiły we właściwe ręce, nie mniej nie jestem w stanie zagwarantować, że poprawione okładki zostaną wydane w najbliższej lub dalekiej przyszłości. 

• Up@

Dziękujemy serdecznie za odpis i rozumiemy, że podwójne okładki lub udostępnienie okładek w sieci może być problemem, choć mamy nadzieję, że da się coś z tym zrobić 🙂 bo kurczę najnowsze pudełko jakie kupię będzie się źle komponowało z poprzednimi. 

Z Poważaniem 

Wojciech

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 8 hours ago