Forum Discussion
Przykro mi, że nadal masz problem. Próbuję Ci pomóc, nie jestem jednak jasnowidzem i nie wiem jak to wygląda w Twojej grze.
Jeżeli nadal masz problem to znaczy, że pominęłaś jakiś ważny szczegół. A w przypadku tej parceli liczy się każdy szczegół.
Zbudowałam kilka domów na wynajem i też na początku miałam podobne problemy ze zmianą ich na inny typ parceli.
Ten rodzaj działki, jak już wyżej napisałam, jest specyficzny i najpierw trzeba go zmienić na "residential" - po wyeksmitowaniu z niej wszystkich lokatorów i właściciela budynku. Dopiero wtedy można zamieniać go na inny typ.
Ale po zmianie działki na "residential" trzeba zapisać grę i wyjść z niej. Dopiero po ponownym wejściu do gry można zmieniać typ działki na inny.
Sprawdź też swoje mody w grze. Mozę wyjmij z niej folder Mods i dopiero potem spróbuj mojej metody.
@danuta720Wygląda na to, że jest to błąd gry. Nie tylko my mamy ten błąd.
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-FR-Stuck-on-Residential-Rental-Lot-type/td-p/13291850
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-FR-Residential-Rental-Lot-Name-Keeps-Reverting-to-Default/td-p/13295405
- danuta7202 years agoHero+
Nie ignorowałam Twoich postów. Napisałam Ci,w jaki sposób ja to zrobiłam i działało - do teraz. Właśnie sprawdziłam grę i faktycznie ten błąd pojawia się także u mnie. Przejrzałam też angielską część forum AHQ i tam również gracze zgłaszają ten problem. Nie zdążyłam Ci odpowiedzieć, @Angel06992 mnie ubiegła.
Na przyszłość mam małą prośbę, nie pisz wielkimi literami, ani nie podkreślaj czerwonymi - rozumiem, że jesteś zdenerwowana, ale to nie pomaga, jedynie powoduje większe rozdrażnienie z Twojej strony i mniejszą chęć pomocy z mojej.
Bardzo dziękuję za przesłanie nam linków do tematów z tym problemem. Mam nadzieję, że twórcy gry szybko naprawią ten błąd.
Pozdrawiam.
- 2 years ago
@danuta720 duże litery, pogrubianie i kolorowanie liter ma za zadanie akcentować to, co było przez ciebie notorycznie ignorowane, tak więc nie, dzięki, na przyszłość nie przestanę tego robić.
Właściwie po prostu będę prosiła o pomoc na anglojęzycznej wersji.
@Angel06992 dzięki wielkie ♥ tuptam więc tam meldować, że też mam ten problem.
peace out