Po aktualizacji the Sims 4 jest tylko "DisplayName field missing from registry"
Po pobraniu najnowszej aktualizacji do the Sims 4, gra nie może się uruchomić ani online ani nawet w trybie offline. Wyświetla się szary ekran z logo EA z nagłówkiem "DisplayName field missing from registry. Zaloguj się na swoje konto EA, aby aktywować grę DisplayName field missing from registry. na tym komputerze" Później jest okno adres email lub Origin oraz Hasło, kiedy ja jestem już zalogowana do aplikacji EA i działa ona normalnie, ale kiedy je wpisuje gra the Sims 4 dalej się nie uruchamia, tylko się wyświetla komunikat, że "nie mam połączenia z internetem, a aby aktywować grę muszę mieć połączenie z internetem" (gra była aktywowana już lata temu, tylko nie było wcześniej tego komunikatu missing from registry), kiedy internet na komputerze działa zupełnie prawidłowo. Nawet mogę założyć temat na tym forum.
Teraz nie mogę the Sims 4 uruchomić nawet w trybie offline, kiedy akurat jest akcja aktywizująca graczy the Sims 4, że za logowanie kilka razy w tygodniu dostaje się bonusowe przedmioty do gry i zamiast zachęcić tak graczy i zrobić pozytywne wrażenie promocją, jest frustracja, że przez przymusową aktualizację gry the Sims 4, gra się już nie uruchamia wcale, a wcześniej chociaż działała. Wpisywanie danych do logowania nie odpala gry i nie pomaga jej odblokować mimo, że gra jest opłacona i ma dużo dodatków, tylko wyświetla komunikat, że rzekomo nie mam połączenia z internetem jak mi wszystkie strony działają normalnie. Zostaje frustracja, że się straci te bonusowe przedmioty przez niemoc zalogowania się do gry akurat w okresie promocyjnym, za to miejsce na dysku chyba te przedmioty będą zajmować mimo wszystko tylko w formie ukrytych przedmiotów zablokowanych, a Sims 4 zajmują dużo gigabajtów danych.