Podwójny zakup gier.
Witam.
Co prawda wysłałam wam już wiadomość odnośnie mojego problemu przy jakiejś ankiecie na temat działania działu pomoc, ale nie zaszkodzi wrzucić i tu. Dla potomnych.
W dzisiejszym dniu skusiłam się na zakup najnowszego dodatku "Kompaktowe wnętrza". Zadowolona przeszłam do płatności mając na liście zakupów tylko ten jeden jedyny dodatek w cenie magicznych 49,90 zł. Szybciutko wybrałam opcję zapłać. I tu pojawił się PROBLEM. Pobrano mi z konta kwotę 149,70 zł, a na liście zakupionych produktów pojawiły się trzy pozycje. Jedna z tych pozycji to oczywiście "Kompaktowe wnętrza", a dwie pozostałe to "Kuchnia na wypasie" i "Kino domowe". Machnęłabym na to ręką, ALE dwa doliczone w magiczny sposób dodatki zakupiłam w dniu 5.01.2020 (były wtedy na promocji).
Drogie EA wyjaśnijcie mi proszę dlaczego zapłaciłam dwa razy za te same dodatki? Dlaczego w magiczny sposób zostały one doliczone do moich zakupów?
Proszę o zwrot pieniędzy za dwa naliczone podwójnie dodatki. Te zakupione dzisiaj.
Na dowód podwójnego zakupu przesyłam screena.
Witaj
Z racji tego iż chodzi o płatności i transakcje wykonywane na twoim koncie, wymagamy będzie kontakt z suportem EA innej opcji nie ma
Jak się kontaktować!
- Przez formularz zgłoszeniowy na stronie help.ea.com - Instrukcja
- Livechat
Nie ma innej możliwości niż rozmowa telefoniczna lub live chat. live chat, Tylko w języku angielskim. Aby uzyskać do niego dostęp, zmień język/region strony kontaktu na Stany Zjednoczone w prawym górnym rogu.
Polska linia Tel. +48 (22) 397 08 40 Linie otwarte od poniedziałku do piątku w godzinach 12.00-21.00