pomoc
Mam problem z The sims 4 od kilku dni jeden i ten sam ale nie ciagle ustaje on czasami i znowu wraca . Problem jest taki , ze jak chce wejść do rodziny to ekran ładowania ciagle się ląduje i nic , wyjęłam mody i naprawiłam grę i weszłam z powrotem i nadal to samo.Niezaleznie czy są w grze mody czy nie. Mam Imaca .Zrobiłam następujące kroki ;utworzyłam nowego użytkownika i chciałam wejść do gry i nie dało się w ogóle wejść bo błąd wyskoczył ze z tego języka nie mogę uruchomić gry czy coś takiego oraz sprawdziłam system pod katem problemów i nic nie wyszło ,niestety nie dało się trybie bezpiecznym uruchomić gry więc wyszłam z niego i uruchomiła grę i nadal jest ten sam problem ,ze nie chce się rodzina załadować, wyjęłam mody zrobiłam nowa rodzine i wszystko było ok , do swojej aktualnej rodziny weszłam poprzez wczytaj grę i rownież działało , jak włożyłam mody do gry i weszłam już normalnie przez graj nie działało więc spróbowałam poprzez wczytaj grę i przeniosłam ich na nowa parcele i wszystko działało,właśnie przed chwila chciałam wstawić nowy dom by aktualna rodzine przenieść i ląduje ciagle i się załadować nie może, chicialm usunąć usunąć domu potem wejsc do zarządzania światem i lądowało się cały czas i nic tak samo było jak wstawiłam nowy dom