8 months ago
POMOCY
Witam, nie moge przestać narzekać na to jak działa EQ Help HQ. Sytuacja jest prosta.
Włamali mi się na konto EA do tego zabrali mi też MAILA. Chciałem, żeby EA usunęła mi to konto z powiązań, np s...
Hej @PNJR14
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA.
W tej sytuacji proszę spróbuj odzyskać dostęp do maila a także skontaktuj się z nami bezpośrednio, aby doradca przeprowadził Cię krok po krok przez postępowanie związane ze zmianą informacji na koncie.
Kliknij ten link, aby porozmawiać z doradcą na czacie.
brak możliwości napisania do Was.
@EA_Kalina
Tutaj miałem dwie sprawy w tym temacie - ogolnie system zgloszen na waszej stronie jest NIECZYTELNY - zaznaczyli jako rozwiazane. Problem dalej wystepuje
Nie załatwisz tej sprawy za pomocą korespondencji. Tylko bezpośrednia rozmowa z doradcą na czacie może pomóc rozwiązać Twój problem.
W tym celu kliknij w link podany przez @EA_Kalina ,a następnie na otwartej stronie kliknij w okienko "czatuj z nami">tam najpierw musisz podać swoje dane oraz na jakiej grasz platformie. Następnie pokaże się okienko czatu, w którym doradca EA odezwie się do Ciebie.