Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
9 years ago
Solved

Ponowna instalacja gry sims4.

Witam. Córka dostała na urodziny od kolegów grę Sims4 i poprosiła mnie o zainstalowanie na PC. W pewnym momencie okazało się że zabrakło miejsca na dysku i przerwałem instalację. oczywiście założył...
  • EA_Kuba's avatar
    9 years ago

Hej @rozahej

Wykorzystanie ponownie tego samego adresu e-mail może być spowodowane dwiema rzeczami: 

1. email został wpisany niepoprawnie
    2. zostało założone konto dziecka (osoby poniżej 16go roku życia)

W pierwszym przypadku, nie powinineś otrzymać wiadomości potwierdzającej utworzenie konta, co za tym idzie niezbędny będzie kontakt telefoniczny z nami, byśmy pomogli Ci zaktualizować dane na koncie. 

W drugim przypadku, jeżeli zostało zarejestrowane konto dziecka to na Twój adres email powinno przyjść potwierdzenie założenia takiego konta. W treści tej wiadomości znajdziesz nazwę użytkownika (zdanie powinno mówić mniej więcej: "Szanowny rodzicu otrzymujesz tą wiadomość, ponieważ użytkownik posługujący się identyfikatorem [...]"). Na konta dzieci można zalogować się tylko za pomocą tej właśnie nazwy i hasła przypisanego do konta. 

Jeżeli podczas logowania pojawi się problem z hasłem, w formularzu do jego resetowania wpisz identyfikator, a link zostanie wysłany na adres e mail rodzica 🙂 

Jak skontaktować się z doradcą poprzez stronę EA Help

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 10 hours ago