Forum Discussion

Inida89's avatar
4 years ago
Solved

Potrzeby Simów nie spadają

Cześć. Od wczoraj mam problem z simami. W każdej rozgrywce ich potrzeby praktycznie nie maleją. Wystarczy raz na 3 dni ich "oporządzić". Usunęłam wszystkie mody (mc command center, rzęsy i tęczówki)....
  • danuta720's avatar
    4 years ago

Hej @Inida89 

Nadal masz w grze jakieś nieaktualne mody/CC.

Najnowsza aktualizacja gry poważnie naruszyła CAS i zepsuła wszystkie modyfikacje oraz wiele obiektów CC z trybu CAS.

W tej sytuacji powinno pomóc:

1. Wyjmij folder Mods na pulpit komputera (i nie wkładaj go powrotem, dopóki według wskazówek zawartych w poradniku, nie usuniesz wszystkich zepsutych modów/CC).

2. Z folderu gry znajdującej się w Moich Dokumentach, usuń:

- cache,
    - cachestr,
    - onlinethumbnailcache,
    - localthumbcache.package

To są foldery/pliki pamięci tymczasowej - zapisują błędy ostatnich rozgrywek. Po włączeniu, gra odtworzy je na nowo. Nie stracisz przy tym zapisów gry, ani swoich rodzin, domów, gdyż zapisy gry znajdują się w folderze saves. Napraw grę na Origin.

3. Napraw grę na Origin.

4. Przeczytaj uważnie mój poradnik i zastosuj jego wskazówki:

https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago
7,631 Posts