Problem z awarią z prądem.
Witam, chciałbym prosić o poradę.
Mianowicie, mam problem z jedną z moich rozgrywek, w której mam już wysokie osiągnięcia i nie chce jej tracić. Moja simka dostała telefon z informacją o awarii w elektrowni, tym samym wyłączono jej w domu prąd na 48h. I w tym leży problem. Kiedy włączam tą rozgrywkę, prąd na parceli normalnie jest, ale gdy moja simka wyjdzie do pracy, czy podróżuje do innego miejsca, po jej powrocie prądu znowu nie ma. Jest to denerwujące, bo nie może używać w związku z tym komputera, czy nawet gotować. Pilnie proszę o pomoc, bardzo mi zależy.
Czy dobrze rozumiem. ze po upływie 48 godzin pradu nadal nie ma?
1. Idź do folderu gry w Dokumentach Scieżka do folderu The Sims 4 w Win 10
Ten komputer > dysk C > Uzytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4
Usuń z folderu gry pliki i foldery pamieci podręcznej - localthumbcache. package plik oraz wszystkie foldery ze slowem cache w nazwie - gra odtworzy je po wlaczeniu wiec mozesz to robic bez obaw
Nastepnie sprobuj naprawic gre na Origin
Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry - opcja Napraw2. Sprobuj czy opcja podrozowania nie zresetuje tej parceli . Podrózuj na jakas inna parcele i wroć
3. Przelacz sie w grze na jakąs inne rodzine i wroc do swoje simki po dobie
4. Jesli nie pomoze wejdż do panelu Zarządzanie Rodzinami z widoku mapy (w prawym gornym rogu screenu) otworz go i przeporowadź tę simke na jakas pusta parcele (wybierz "sprzedaj meble") Nastepnie wprowadz ja do jej domu ponownie
Nie jestem pracownikiem EA