Problem z dodatkami
Witam, zacznę od tego, że ostatni raz na swoje konto ea wchodziłam jakoś w lutym, więc nie mam pojęcia co się działo od tego czasu co mogło to spowodować. Dzisiaj się zalogowałam tak jak zwykle, zaktualizowałam grę, wchodzę i patrzę, że nie mam żadnych dodatków. Myślałam, że muszę je pobrać od nowa i tyle, ale nie mam takiej możliwości w opcjach ani nigdzie, mogę je tylko kupić, mimo, że w historii menadżera pobierania widnieje, że je kiedyś pobierałam. Ponad to zauważyłam, że zresetował mi się czas gry (miałam chyba ponad 2000 godzin) oraz zmieniło mi nazwę użytkownika na tą z playstation (tak, używam do nich tego samego maila, ale nie pamiętam łączenia tych kont ze sobą). Naprawa gry nic nie dała, naprawiło mi tylko wersję podstawową. Byłabym naprawdę wdzięczna za pomoc w rozwiązaniu tego, bo nie ukrywam, że szkoda byłoby mi utrać te wszystkie dodatki, biorąc pod uwagę ile ich miałam i ile pieniędzy na nie wydałam. Jestem nawet w stanie nawet poświęcić swoje save'y jeśli będzie taka potrzeba. Z góry dziękuję.