Forum Discussion
Hej @margohills2
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy 🙂
Ja mam ten sam problem i nic nie działa ....
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@patrycjasawa
Jedynym rozwiazaniem na dzis jest zaczecie nowej gry i natychmiast jeszcze w opcji wyboru swiata (przed osiedleniem rodziny na działce) wejscie w opcje gry i wyłaczenie glosowania simow NPC czyli niegranych. W te sposob po osiedleniu rodziny jestes jedynym głosujacym i wybierasz po kolei sam wszystkie cztery plany jakie chcesz mieć zatwierdzone na tablicy glosowania. Inną opcja jesli nie wzbraniasz sie przed uzywaniem modów jest wrzucenie dwoch malutkich modów autorstwa simvasion . Nazywaja sie Civic Policy Tweaks i Eco Lifestyle Interactions Fixes.
Poniewaz podawanie linków do modów na stronach AHQ jest niedozwolone musisz sam sobie ich poszukac w Google. Osobiscie nie popieram modów ale bez tych dwóch faktycznie trudno grać. Mam nadzieje ze EA zerknie w te dwa mody i poprawi aktualizacją -działanie tych nieszczesnych planów aby nie przejmowaly władzy nad naszymi simami zastepujac graczaInną opcją jak opisano wyzej jest wyłączenie w momencie zaczynania nowej gry - w opcji wyboru swiata - albo tylko tego glosowania albo wszystkiego co jest zwiazane z ekologia. Wyłaczanie pozniej juz podczas gry nic nie zmieni.ani nie naprawi.
- 5 years ago
Dodałam moja rodzine do galerii żeby zacząć nowa grę. Zainstalowałem gre od nowa , wprowadziłam rodzine, od razu wyłączyłam opcje z eko i nic .., dalej to samo . Ale mody pomogły , dziękuje bardzo za pomoc
- kreatora5 years agoHero (Retired)@patrycjasawa
Aby to wylaczyć należy to zrobić PRZED wprowaszeniem sima na parcelę. Najpierw wybierasz Porę roku - jesli masz ten dodatek a potem wybierasz świat. Zanim klikniesz ten świat juz masz opcje wejscia w opcje gry.. Teraz wylaczasz te glosowania i po wprowadzeniu rodziny na parcele i odkryjesz, ze jeszcze zaden Plan nie dziala i ani jeden glos nie jest oddany na jakikolwiek Plan, Wybierasz taki jaki ci pasuje i grasz na luzie.