Problem z dodatkiem Życie na wyspie
Zauważyłam dwa problemy w mojej grze. Mam sima, który jest supergwiazdą wraz z rozwiniętymi bonusami do kariery. Gdy podjęłam karierę nurka, zaraz na start miałam poziom 3 (maksymalny), ale nie odblokowała się nagroda w opcji budowania (skrzynia skarbów), którą mój sim otrzymał do wyposażenia rodziny. Próbowałam kilka opcji - zresetowałam bonusy sławy i rozpoczęłam znów karierę nurka (wystartowałam na 2 poziomie) ale po udanym awansie problem pozostał dalej. Zapisanie wczytywanie również nie przyniosło efektu.
Kolejnym problemem jest aspiracja. Jako że mój sim ma cechę niezmordowany nie usypia na szezlongu lub materacu dmuchanym pomimo nakazu zdrzemnij się lub odpręż się przez co aspiracja nie jest ukończona. Pomimo zostawienia go na wyżej wymienionych przedmiotach przez wiele godzin w grze.
Czy możecie na to zerknąć?
Dziękuję
Ponadto zaznaczę że nie używam modów i kodów
Rozumiem, nie musisz tego robić.
Takie zablokowanie przedmiotu może jednak być celowe, żeby gracz grając drugim Simem w tym samym gospodarstwie domowym i tą sama karierą nurka - gra mogla mu znowu dodać w nagrodę skrzynię. Jednak to tylko moje przypuszczenia.
Możesz Wypróbować tę opcję i sprawdzić co się będzie wtedy działo.
Życzę dobrej zabawy w Simach.🙂
Pozdrawiam.