Forum Discussion

2121212112112121's avatar
15 days ago
Solved

Problem z Galerią

Niedawno odzyskałem konto po włamaniu. Wchodząc w galerie wiecznie kręci się kółko próba połączenia, resetowałem simsy, modów nie mam żadnych jestem troche bezradny. Czy wpływ na sprawe może mieć fakt że ze względu na włamanie konto zablokowali tymczasowo

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 days ago

W sprawie blokady konta (ban) wybierz odpowiednią metodę kontaktu z nami, wypełnij formularz na stronie i kliknij Wyślij.

Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. Wiadomość e-mail będzie zawierać informacje o naszej decyzji i sposobie jej zakwestionowania, jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd. Doradcy nie mogą już przekazywać spraw do naszego zespołu moderatorów ds. regulaminu

Więcej znajdziesz w artykule: Jak odwołać się od ograniczenia, blokady lub zawieszenia?

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,301 PostsLatest Activity: 3 hours ago