Problem z grą
Witam, mam problem z uruchomieniem gry TS4, od paru dni nie grałam a dziś naszła mnie ochota na zagranie lecz nie mogę ponieważ jak próbuje uruchomić z aplikacji ea pokazuje mi się okienko "Nie można uruchomić gry, spróbuj później" ale jak próbuje uruchomić przez skrót na pulpicie to pokazuje mi się, że nie można uruchomić ponieważ nie ma gry w bibliotece i żebym zalogowała sie na konto właściciela gry ale w tym problem że gra była zakupiona w formie pudełkowej i pobrana na tym obecnym koncie, wchodząc do biblioteki ta gra sie pokazuje ale nie mogę jej uruchomić, proszę pomóżcie
Przed próba uruchomienia gry:
1.Wyloguj się ze swojego konta EA i zaloguj ponownie uzywając ID (nicku) , którego uzywalaś na Origin . Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania.
2. Następnie wyczyść cache EA:
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
3. Zrestartuj komputer i otwórz ponownie EA aplikację.
Nie próbuj uruchamiać gry z ikonki na pulpicie
4. Wejdź na swoje konto EA kliknij Biblioteka i na okładce gry wybierz GRAJ (możesz mieć tam zamiast "Graj" opcję "Aktualizuj" - wtedy zaktualizuj grę przed próba jej uruchomienia )Jesli gra dalej sie nie uruchomi
Spróbuj ją naprawić
Biblioteka - kliknij trzy kropki na okładce gry - opcja Napraw
Daj znać jeśli naprawa nie będzie działać poprawnie albo tej opcji nie będzie