Forum Discussion

niki234445556's avatar
6 years ago

problem z instalacją

witam,mam problem kupiłam grę w styczniu,po próbie instalacji wyszła mi wiadomość że klucz jest już zarejestrowany.  Gra jest w formie pudełkowej na PC                                                             Co mam zrobić?   

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @niki234445556

Kod mozna uzyc tylko raz rejestrując grę na koncie.
    Moze zarejestrowałas gre po zakupie i zalozylas konto, a teraz nie pamietasz jak sie na to konto gdzie gra jest dostać?
    Jesli tak użyj do logowania adresu mailowego ktorego mogłas uzyc w tamtym czasie zakadając konto.
    Jeśli nie pamietasz hasla kliknij w panelu logowania napis: "nie pamietam hasla" i dalej postepuj zgodnie z instrukcjami.
    Jesli jestes na 100% pewna, że nigdy nie zakładalaś konta na Origin to musisz złożyc reklamacje w miejscu gdzie gre kupiłas.
    Kod mozna użyć bowiem tylko raz rejestrując gre na koncie. Od tego momentu kod wygasa i zarówno kod jaki dysk staje sie bezuzyteczny. Gre wlasciciel konta na któym gra jest zarejestrowana moze sobie pobrać bezposrednio z konta , a kod jest nieważny. Jesl iwiec kupilas ten dysk i kod na on-line to ktoś Cie po prostu nabrał.

Nie jestem pracownikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,759 Posts